Banc Sabadell - imatge

FINANÇAMENT PER A LA REHABILITACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS

 

Financiacio Banc Sabadell

Gràcies a l’acord que el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona ha signat amb el Banc Sabadell, posem a  disposició vostre,  productes molt interessants, entre els quals destaquem un finançament a la mida de cada comunitat. Es tracta d’un producte nou dirigit a les comunitats de propietaris, un préstec amb unes condicions molt especials dissenyat per finançar les inversions destinades a la conservació, millora o regeneració de l’edifici.

Destaquem els principals avantatges:

  • Un tipus d’interès molt competitiu.
  • Termini màxim de 5 anys.
  • Quotes del mateix import durant tota la vida del préstec.
  • El titular del préstec és la comunitat, no els propietaris. Per això, no els afecta si necessiten un finançament addicional a títol personal o si disposen de capital i no volen finançament.
  • Es poden avançar les inversions, sense necessitat de recollir primer l’import necessari.

A més del  nou producte de Finançament per a Comunitats de Propietaris, el Sabadell ha creat el Compte PRO, mitjançant la qual, en virtut d’un acord entre l’entitat financera i ANERR (Associació Nacional d’Empreses de Rehabilitació i Reforma), tots els associats tindran una bonificació del 10% de la seva quota de soci.

Per a més informació sobre el Préstec per Comunitats de Propietaris del Banc Sabadell o del compte PRO, podeu dirigir-vos a qualsevol de les 2.300 oficines del Banc Sabadell arreu d’Espanya. Trobi l’oficina amb la qual li resulti més còmode treballar trucant al 902383666 o a bancsabadell.com

5 de juny de 2015

Stuc-art-rehabilitacio-edificis